Huizenmarkt Tuindorp en Van Lieflandlaan-West in Utrecht (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

Woningmarkt Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

Tuindorp en Van Lieflandlaan-West is een buurt in de wijk Noordoost en plaats Utrecht binnen de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 38.930 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 675.181 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 675.181
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West.

Woningen recent verkocht in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tuindorp en Van Lieflandlaan-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West. Een eengezinswoning in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West komt het meest (58%) voor. Daarna komt een galerijflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

In Tuindorp en Van Lieflandlaan-West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tuindorp en Van Lieflandlaan-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tuindorp en Van Lieflandlaan-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tuindorp en Van Lieflandlaan-West vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Tuindorp en Van Lieflandlaan-West waar ligt dat?

Woningen te koop Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

Wil je een huis kopen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West. Zoek je huurwoning in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

Starterswoningen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West is 5.956 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.038 euro).

Leeftijden Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tuindorp en Van Lieflandlaan-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordoost in de gemeente Utrecht.

Vogelenbuurt Lauwerecht Staatsliedenbuurt Tuinwijk-West Tuinwijk-Oost Tuindorp en Van Lieflandlaan-West Tuindorp-Oost Voordorp en Voorveldsepolder Huizingalaan, K. Doormanlaan en omgeving Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving Wittevrouwen

Alle straten van Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

Tuindorp en Van Lieflandlaan-West bestaat uit 49 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.