Alle woningmarktinfo Staatsliedenbuurt Oost

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Staatsliedenbuurt Oost

Een eerste blik op Staatsliedenbuurt Oost

Staatsliedenbuurt Oost is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 5.725 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Staatsliedenbuurt Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 260.289 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 260.289
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Staatsliedenbuurt Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Staatsliedenbuurt Oost is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Staatsliedenbuurt Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Staatsliedenbuurt Oost.

Woningen recent verkocht in Staatsliedenbuurt Oost

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Staatsliedenbuurt Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Staatsliedenbuurt Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Staatsliedenbuurt Oost. Een portiekflat in Staatsliedenbuurt Oost komt het meest (47%) voor. Daarna komt een maisonnette met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Staatsliedenbuurt Oost

In Staatsliedenbuurt Oost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Staatsliedenbuurt Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Staatsliedenbuurt Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Staatsliedenbuurt Oost
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Staatsliedenbuurt Oost

Wil je een huis kopen in Staatsliedenbuurt Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Staatsliedenbuurt Oost . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Staatsliedenbuurt Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Staatsliedenbuurt Oost.

Zoek je huurwoning in Staatsliedenbuurt Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Staatsliedenbuurt Oost.

Huizenprijzen in Staatsliedenbuurt Oost

Starterswoningen in Staatsliedenbuurt Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Staatsliedenbuurt Oost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Staatsliedenbuurt Oost zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Staatsliedenbuurt Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Staatsliedenbuurt Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Staatsliedenbuurt Oost is 2.825 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.418 euro).

Leeftijden Staatsliedenbuurt Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Staatsliedenbuurt Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Staatsliedenbuurt Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Staatsliedenbuurt Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Korvel in de gemeente Tilburg.

Kromhoutpark Westend Schildersbuurt Noord Schildersbuurt Zuid Schrijversbuurt Staatsliedenbuurt Oost Het Laar

Alle straten van Staatsliedenbuurt Oost

Staatsliedenbuurt Oost bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen