Alle woningmarktinfo Kromhoutpark Tilburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kromhoutpark

Een eerste blik op Kromhoutpark

Kromhoutpark is een buurt in de wijk Korvel en plaats Tilburg binnen de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 5.725 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kromhoutpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 356.805 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 356.805
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Kromhoutpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kromhoutpark is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kromhoutpark kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kromhoutpark

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kromhoutpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kromhoutpark.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kromhoutpark. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kromhoutpark. Een portiekflat in Kromhoutpark komt het meest (81%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kromhoutpark

In Kromhoutpark wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kromhoutpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kromhoutpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kromhoutpark
Binnenring: Nederland

Kromhoutpark waar ligt dat?

Woningen te koop in Kromhoutpark

Wil je een huis kopen in Kromhoutpark? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kromhoutpark . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kromhoutpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kromhoutpark.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kromhoutpark. Zoek je huurwoning in Kromhoutpark? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kromhoutpark

Starterswoningen in Kromhoutpark zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kromhoutpark zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kromhoutpark zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kromhoutpark? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kromhoutpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kromhoutpark is 4.261 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.737 euro).

Leeftijden Kromhoutpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kromhoutpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kromhoutpark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kromhoutpark. De buurt zelf valt binnen de wijk Korvel in de gemeente Tilburg.

Kromhoutpark Westend Schildersbuurt Noord Schildersbuurt Zuid Schrijversbuurt Staatsliedenbuurt Oost Het Laar

Alle straten van Kromhoutpark

Kromhoutpark bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.