Huizenmarkt René Norenburgstraat en omgeving in Tilburg (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in René Norenburgstraat

Woningmarkt René Norenburgstraat

René Norenburgstraat is een straat in de plaats Tilburg binnen de gemeente Tilburg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in René Norenburgstraat in Tilburg. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 265.080
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in René Norenburgstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in René Norenburgstraat is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in René Norenburgstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in René Norenburgstraat.

Woningen recent verkocht in René Norenburgstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in René Norenburgstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond René Norenburgstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in René Norenburgstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in René Norenburgstraat. Een portiekflat in René Norenburgstraat komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling René Norenburgstraat

In René Norenburgstraat wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat René Norenburgstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van René Norenburgstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: René Norenburgstraat
Binnenring: Nederland

René Norenburgstraat waar ligt dat?

Woningen te koop René Norenburgstraat

Wil je een huis kopen in René Norenburgstraat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in René Norenburgstraat . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in René Norenburgstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in René Norenburgstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in René Norenburgstraat.

Bekijk hier alle koopwoningen in René Norenburgstraat. Zoek je huurwoning in René Norenburgstraat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in René Norenburgstraat

Starterswoningen in René Norenburgstraat zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in René Norenburgstraat zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in René Norenburgstraat zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in René Norenburgstraat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs René Norenburgstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in René Norenburgstraat is 2.921 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.581 euro).

Leeftijden René Norenburgstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in René Norenburgstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van René Norenburgstraat in Tilburg

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in René Norenburgstraat te Tilburg.

Adres Postcode Status
René Norenburgstraat 1 5025 VM Niet beschikbaar
René Norenburgstraat 2 5025 VM Niet beschikbaar
René Norenburgstraat 3 5025 VM Niet beschikbaar
René Norenburgstraat 4 5025 VM Niet beschikbaar
René Norenburgstraat 5 5025 VM Niet beschikbaar
René Norenburgstraat 6 5025 VM Niet beschikbaar
René Norenburgstraat 7 5025 VM Niet beschikbaar
René Norenburgstraat 8 5025 VM Niet beschikbaar