Alle woningmarktinfo Schildersbuurt Noord

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schildersbuurt Noord

Een eerste blik op Schildersbuurt Noord

Schildersbuurt Noord is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 5.725 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildersbuurt Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 301.828 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 301.828
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Schildersbuurt Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schildersbuurt Noord is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schildersbuurt Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schildersbuurt Noord

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildersbuurt Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schildersbuurt Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schildersbuurt Noord. Een eengezinswoning in Schildersbuurt Noord komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Schildersbuurt Noord

In Schildersbuurt Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schildersbuurt Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schildersbuurt Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schildersbuurt Noord
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Schildersbuurt Noord

Wil je een huis kopen in Schildersbuurt Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schildersbuurt Noord . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Schildersbuurt Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schildersbuurt Noord.

Zoek je huurwoning in Schildersbuurt Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Schildersbuurt Noord.

Huizenprijzen in Schildersbuurt Noord

Starterswoningen in Schildersbuurt Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schildersbuurt Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schildersbuurt Noord zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schildersbuurt Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schildersbuurt Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schildersbuurt Noord is 3.336 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.338 euro).

Leeftijden Schildersbuurt Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schildersbuurt Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schildersbuurt Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schildersbuurt Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Korvel in de gemeente Tilburg.

Kromhoutpark Westend Schildersbuurt Noord Schildersbuurt Zuid Schrijversbuurt Staatsliedenbuurt Oost Het Laar

Alle straten van Schildersbuurt Noord

Schildersbuurt Noord bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen