Alle woningmarktinfo Schildersbuurt Zuid

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schildersbuurt Zuid

Een eerste blik op Schildersbuurt Zuid

Schildersbuurt Zuid is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 5.725 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildersbuurt Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 253.111 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 253.111
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Schildersbuurt Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schildersbuurt Zuid is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schildersbuurt Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schildersbuurt Zuid.

Woningen recent verkocht in Schildersbuurt Zuid

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildersbuurt Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schildersbuurt Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schildersbuurt Zuid. Een eengezinswoning in Schildersbuurt Zuid komt het meest (88%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schildersbuurt Zuid

In Schildersbuurt Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schildersbuurt Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schildersbuurt Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schildersbuurt Zuid
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Schildersbuurt Zuid

Wil je een huis kopen in Schildersbuurt Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schildersbuurt Zuid . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schildersbuurt Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schildersbuurt Zuid.

Zoek je huurwoning in Schildersbuurt Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Schildersbuurt Zuid.

Huizenprijzen in Schildersbuurt Zuid

Starterswoningen in Schildersbuurt Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schildersbuurt Zuid zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schildersbuurt Zuid zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schildersbuurt Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schildersbuurt Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schildersbuurt Zuid is 2.948 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.274 euro).

Leeftijden Schildersbuurt Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schildersbuurt Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schildersbuurt Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schildersbuurt Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Korvel in de gemeente Tilburg.

Kromhoutpark Westend Schildersbuurt Noord Schildersbuurt Zuid Schrijversbuurt Staatsliedenbuurt Oost Het Laar

Alle straten van Schildersbuurt Zuid

Schildersbuurt Zuid bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen