Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Tholen in Tholen

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Tholen Tholen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Tholen Tholen

Verspreide huizen Tholen is een buurt in de wijk Tholen en plaats Tholen binnen de gemeente Tholen. Deze buurt telt volgens het CBS 7.925 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Tholen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 429.119 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 429.119
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Tholen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Tholen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Tholen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Tholen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Tholen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Tholen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Tholen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Tholen komt het meest (46%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Tholen

In Verspreide huizen Tholen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Tholen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Tholen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Tholen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Tholen vergeleken met de Tholen en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Tholen Tholen

Starterswoningen in Verspreide huizen Tholen Tholen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Tholen Tholen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Tholen Tholen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Tholen Tholen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Tholen Tholen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Tholen Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Tholen Tholen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Tholen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Tholen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Tholen Tholen.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Tholen Tholen. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Tholen Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Tholen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Tholen is 6.180 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.132 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Tholen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Tholen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Tholen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Tholen. De buurt zelf valt binnen de wijk Tholen in de gemeente Tholen.

Tholen Verspreide huizen Tholen

Alle straten van Verspreide huizen Tholen

Verspreide huizen Tholen bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.