Alle woningmarktinfo Oude Vaart Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oude Vaart

Een eerste blik op Oude Vaart

Oude Vaart is een buurt in de wijk Terneuzen Zuid en plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 8.385 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Vaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 291.736 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 291.736
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oude Vaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Vaart is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Vaart moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oude Vaart.

Woningen recent verkocht in Oude Vaart

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Vaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Vaart.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Vaart. Een eengezinswoning in Oude Vaart komt het meest (98%) voor. Daarna komt een herenhuis met 1% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude Vaart

In Oude Vaart wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oude Vaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oude Vaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oude Vaart
Binnenring: Nederland

Oude Vaart waar ligt dat?

Woningen te koop in Oude Vaart

Wil je een huis kopen in Oude Vaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Vaart . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Vaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Vaart.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oude Vaart. Zoek je huurwoning in Oude Vaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oude Vaart

Starterswoningen in Oude Vaart zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Vaart zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Vaart zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oude Vaart? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oude Vaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Vaart is 2.028 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.462 euro).

Leeftijden Oude Vaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Vaart vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oude Vaart

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oude Vaart. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen Zuid in de gemeente Terneuzen.

Driewegen Katspolder Oudelandse Hoeve Oude Vaart Zeldenrust

Alle straten van Oude Vaart

Oude Vaart bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.