Huizenmarkt Katspolder in Terneuzen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Katspolder

Woningmarkt Katspolder

Katspolder is een buurt in de wijk Terneuzen Zuid en plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 8.385 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katspolder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 326.626 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 326.626
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Katspolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Katspolder is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Katspolder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Katspolder.

Woningen recent verkocht in Katspolder

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katspolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Katspolder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Katspolder. Een galerijflat in Katspolder komt het meest (63%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Katspolder

In Katspolder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Katspolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Katspolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Katspolder
Binnenring: Nederland

Katspolder waar ligt dat?

Woningen te koop Katspolder

Wil je een huis kopen in Katspolder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Katspolder . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Katspolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Katspolder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Katspolder. Zoek je huurwoning in Katspolder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Katspolder

Starterswoningen in Katspolder zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Katspolder zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Katspolder zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Katspolder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Katspolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Katspolder is 2.343 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.320 euro).

Leeftijden Katspolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Katspolder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Katspolder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Katspolder. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen Zuid in de gemeente Terneuzen.

Driewegen Katspolder Oudelandse Hoeve Oude Vaart Zeldenrust