Huizenmarkt Zeldenrust in Terneuzen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zeldenrust

Woningmarkt Zeldenrust

Zeldenrust is een buurt in de wijk Terneuzen Zuid en plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 8.385 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeldenrust. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 312.491 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 312.491
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Zeldenrust

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeldenrust is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zeldenrust moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zeldenrust.

Woningen recent verkocht in Zeldenrust

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeldenrust. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeldenrust.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zeldenrust. Een eengezinswoning in Zeldenrust komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zeldenrust

In Zeldenrust wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zeldenrust

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zeldenrust (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zeldenrust
Binnenring: Nederland

Zeldenrust waar ligt dat?

Woningen te koop Zeldenrust

Wil je een huis kopen in Zeldenrust? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeldenrust . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeldenrust alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeldenrust.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zeldenrust. Zoek je huurwoning in Zeldenrust? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zeldenrust

Starterswoningen in Zeldenrust zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zeldenrust zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zeldenrust zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zeldenrust? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zeldenrust

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeldenrust is 2.476 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.181 euro).

Leeftijden Zeldenrust

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zeldenrust vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zeldenrust

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zeldenrust. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen Zuid in de gemeente Terneuzen.

Driewegen Katspolder Oudelandse Hoeve Oude Vaart Zeldenrust