Alle woningmarktinfo Driewegen Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Driewegen

Een eerste blik op Driewegen

Driewegen is een buurt in de wijk Terneuzen Zuid en plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 8.385 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driewegen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 182.075 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 182.075
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Driewegen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driewegen is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driewegen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Driewegen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driewegen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driewegen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driewegen. Een eengezinswoning in Driewegen komt het meest (94%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driewegen

In Driewegen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Driewegen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Driewegen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Driewegen
Binnenring: Nederland

Driewegen waar ligt dat?

Woningen te koop in Driewegen

Wil je een huis kopen in Driewegen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driewegen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driewegen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driewegen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Driewegen. Zoek je huurwoning in Driewegen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Driewegen

Starterswoningen in Driewegen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driewegen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driewegen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Driewegen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Driewegen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driewegen is 2.863 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.434 euro).

Leeftijden Driewegen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driewegen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Driewegen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Driewegen. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen Zuid in de gemeente Terneuzen.

Driewegen Katspolder Oudelandse Hoeve Oude Vaart Zeldenrust

Alle straten van Driewegen

Driewegen bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.