Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Stadskanaal

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Stadskanaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Stadskanaal

Stadskanaal is een gemeente in de provincie Groningen. Deze gemeente telt volgens het CBS 32.250 inwoners. Momenteel staan er 48 woningen te koop en zijn er recent 166 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadskanaal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 214.966.

Woningen te koop 48
Woningen recent verkocht 166
Gemiddelde vraagprijs € 326.467
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 214.966
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Stadskanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stadskanaal is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stadskanaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stadskanaal

Er zijn recent 166 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadskanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stadskanaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stadskanaal. Een eengezinswoning in Stadskanaal komt het meest (65%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stadskanaal

In Stadskanaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stadskanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stadskanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Stadskanaal

Starterswoningen in gemeente Stadskanaal zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Stadskanaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Stadskanaal zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Stadskanaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Stadskanaal

Wil je een huis kopen in gemeente Stadskanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Stadskanaal . Er staan momenteel 48 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stadskanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stadskanaal.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Stadskanaal. Zoek je huurwoning in gemeente Stadskanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stadskanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stadskanaal is 2.421 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.333 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stadskanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stadskanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Stadskanaal

De gemeente Stadskanaal telt 6 plaatsen.

Alteveer Mussel Musselkanaal Onstwedde Stadskanaal Vledderveen

Wijken van Stadskanaal

Stadskanaal bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.