Huizenprijzen en de huizenmarkt Onstwedde in Onstwedde

Begrijp de huizenprijzen in Onstwedde Stadskanaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Onstwedde Stadskanaal

Onstwedde is een wijk in de plaats Onstwedde binnen de gemeente Stadskanaal. Deze wijk telt volgens het CBS 2.865 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onstwedde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 366.015 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 366.015
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Onstwedde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Onstwedde is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Onstwedde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Onstwedde.

Woningen recent verkocht in Onstwedde

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onstwedde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Onstwedde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Onstwedde. Een eengezinswoning in Onstwedde komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Onstwedde

In Onstwedde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Onstwedde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Onstwedde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Onstwedde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Onstwedde vergeleken met de Stadskanaal en Nederland.

Huizenprijzen in Onstwedde Stadskanaal

Starterswoningen in Onstwedde Stadskanaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Onstwedde Stadskanaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Onstwedde Stadskanaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Onstwedde Stadskanaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Onstwedde Stadskanaal

Wil je een huis kopen in Onstwedde Stadskanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Onstwedde Stadskanaal . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Onstwedde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Onstwedde.

Bekijk alle koopwoningen in Onstwedde Stadskanaal. Zoek je huurwoning in Onstwedde Stadskanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Onstwedde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Onstwedde is 2.402 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.142 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Onstwedde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Onstwedde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Onstwedde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Onstwedde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Onstwedde

Onstwedde Holte Onstwedde Buitengebied Noord Onstwedde Buitengebied Zuid