logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Musselkanaal

Begrijp de huizenprijzen in Musselkanaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Musselkanaal

Musselkanaal is een plaats in de gemeente Stadskanaal. Deze plaats telt volgens het CBS 32.135 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Musselkanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 294.496 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 76
Gemiddelde vraagprijs € 294.496
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Musselkanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Musselkanaal is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Musselkanaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Musselkanaal

Er zijn recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Musselkanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Musselkanaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Musselkanaal. Een eengezinswoning in Musselkanaal komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Musselkanaal

In Musselkanaal wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Musselkanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Musselkanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Musselkanaal

Starterswoningen in Musselkanaal zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Musselkanaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Musselkanaal zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Musselkanaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Musselkanaal

Wil je een huis kopen in Musselkanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Musselkanaal . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Musselkanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Musselkanaal.

Bekijk alle koopwoningen in Musselkanaal. Zoek je huurwoning in Musselkanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Musselkanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Musselkanaal is 2.161 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.306 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Musselkanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Musselkanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Musselkanaal

Musselkanaal bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.