De Huizenmarkt in Musselkanaal (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Musselkanaal

Woningmarkt Musselkanaal

Musselkanaal is een plaats in de gemeente Stadskanaal. Deze plaats telt volgens het CBS 32.250 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Musselkanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 278.228 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 278.228
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Musselkanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Musselkanaal is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Musselkanaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Musselkanaal

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Musselkanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Musselkanaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Musselkanaal. Een eengezinswoning in Musselkanaal komt het meest (69%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Musselkanaal

In Musselkanaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Musselkanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Musselkanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Musselkanaal
Binnenring: Nederland

Musselkanaal waar ligt dat?

Woningen te koop Musselkanaal

Wil je een huis kopen in Musselkanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Musselkanaal . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Musselkanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Musselkanaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Musselkanaal. Zoek je huurwoning in Musselkanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Musselkanaal

Starterswoningen in Musselkanaal zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Musselkanaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Musselkanaal zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Musselkanaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Musselkanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Musselkanaal is 2.438 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.270 euro).

Leeftijden Musselkanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Musselkanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Musselkanaal

Musselkanaal bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.