Alteveer in de gemeente Noordenveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Alteveer

Een eerste blik op Alteveer

Alteveer is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Alteveer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.121.081 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 1.121.081
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Alteveer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Alteveer is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Alteveer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Alteveer.

Woningen recent verkocht in Alteveer

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alteveer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alteveer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alteveer. Een eengezinswoning in Alteveer komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Alteveer

In Alteveer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Alteveer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Alteveer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Alteveer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Alteveer

Wil je een huis kopen in Alteveer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Alteveer. Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Alteveer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alteveer.

Huizenprijzen in Alteveer

Starterswoningen in Alteveer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Alteveer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Alteveer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Alteveer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Alteveer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Alteveer is 4.081 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Alteveer is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Alteveer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Alteveer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Alteveer

Alteveer bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen