Alle woningmarktinfo Alteveer in gemeente Noordenveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Alteveer

Een eerste blik op Alteveer

Alteveer is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alteveer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 308.579 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 308.579
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Alteveer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Alteveer is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Alteveer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Alteveer

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alteveer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alteveer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alteveer. Een eengezinswoning in Alteveer komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Alteveer

In Alteveer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Alteveer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Alteveer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Alteveer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Alteveer

Wil je een huis kopen in Alteveer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Alteveer . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Alteveer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alteveer.

Zoek je huurwoning in Alteveer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Alteveer.

Huizenprijzen in Alteveer

Starterswoningen in Alteveer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Alteveer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Alteveer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Alteveer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Alteveer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Alteveer is 3.617 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.258 euro).

Leeftijden Alteveer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Alteveer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Alteveer

Alteveer bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen