Huizenprijzen en de huizenmarkt in Alteveer

Begrijp de huizenprijzen in Alteveer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Alteveer

Alteveer is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alteveer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 308.579 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 308.579
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Alteveer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Alteveer is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Alteveer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Alteveer

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alteveer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alteveer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alteveer. Een eengezinswoning in Alteveer komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Alteveer

In Alteveer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Alteveer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Alteveer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Alteveer

Starterswoningen in Alteveer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Alteveer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Alteveer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Alteveer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Alteveer

Wil je een huis kopen in Alteveer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Alteveer . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Alteveer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alteveer.

Bekijk alle koopwoningen in Alteveer. Zoek je huurwoning in Alteveer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Alteveer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Alteveer is 3.617 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.258 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Alteveer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Alteveer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Alteveer

Alteveer bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.