logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Stadskanaal

Begrijp de huizenprijzen in Stadskanaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Stadskanaal

Stadskanaal is een plaats in de gemeente Stadskanaal. Deze plaats telt volgens het CBS 32.135 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 244 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadskanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 335.100 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 244
Gemiddelde vraagprijs € 335.100
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Stadskanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stadskanaal is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stadskanaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stadskanaal.

Woningen recent verkocht in Stadskanaal

Er zijn recent 244 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadskanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stadskanaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stadskanaal. Een eengezinswoning in Stadskanaal komt het meest (62%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stadskanaal

In Stadskanaal wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stadskanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stadskanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Stadskanaal

Starterswoningen in Stadskanaal zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stadskanaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stadskanaal zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Stadskanaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Stadskanaal

Wil je een huis kopen in Stadskanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stadskanaal . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stadskanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stadskanaal.

Bekijk alle koopwoningen in Stadskanaal. Zoek je huurwoning in Stadskanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stadskanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stadskanaal is 2.446 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.255 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stadskanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stadskanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Stadskanaal

Stadskanaal bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.