De Huizenmarkt in Stadskanaal (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stadskanaal

Woningmarkt Stadskanaal

Stadskanaal is een plaats in de gemeente Stadskanaal. Deze plaats telt volgens het CBS 32.250 inwoners. Momenteel staan er 74 woningen te koop en zijn er recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadskanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 322.270 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 74
Woningen recent verkocht 118
Gemiddelde vraagprijs € 322.270
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Stadskanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stadskanaal is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stadskanaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stadskanaal

Er zijn recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadskanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stadskanaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stadskanaal. Een eengezinswoning in Stadskanaal komt het meest (60%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stadskanaal

In Stadskanaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stadskanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stadskanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stadskanaal
Binnenring: Nederland

Stadskanaal waar ligt dat?

Woningen te koop Stadskanaal

Wil je een huis kopen in Stadskanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stadskanaal . Er staan momenteel 74 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stadskanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stadskanaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stadskanaal. Zoek je huurwoning in Stadskanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stadskanaal

Starterswoningen in Stadskanaal zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stadskanaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stadskanaal zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stadskanaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stadskanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stadskanaal is 2.255 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.081 euro).

Leeftijden Stadskanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stadskanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Stadskanaal

Stadskanaal bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.