De Huizenmarkt in Mussel (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mussel

Woningmarkt Mussel

Mussel is een plaats in de gemeente Stadskanaal. Deze plaats telt volgens het CBS 32.250 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mussel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 373.992 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 373.992
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Mussel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mussel is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mussel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mussel.

Woningen recent verkocht in Mussel

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mussel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mussel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mussel. Een eengezinswoning in Mussel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mussel

In Mussel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mussel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mussel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mussel
Binnenring: Nederland

Mussel waar ligt dat?

Woningen te koop Mussel

Wil je een huis kopen in Mussel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mussel . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mussel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mussel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mussel. Zoek je huurwoning in Mussel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mussel

Starterswoningen in Mussel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mussel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mussel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mussel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mussel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mussel is 2.680 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.985 euro).

Leeftijden Mussel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mussel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Mussel

Mussel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.