logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mussel

Begrijp de huizenprijzen in Mussel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mussel

Mussel is een plaats in de gemeente Stadskanaal. Deze plaats telt volgens het CBS 32.135 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mussel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 397.780 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 397.780
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Mussel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mussel is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mussel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mussel.

Woningen recent verkocht in Mussel

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mussel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mussel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mussel. Een eengezinswoning in Mussel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mussel

In Mussel wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mussel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mussel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mussel

Starterswoningen in Mussel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mussel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mussel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mussel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mussel

Wil je een huis kopen in Mussel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mussel . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mussel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mussel.

Bekijk alle koopwoningen in Mussel. Zoek je huurwoning in Mussel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mussel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mussel is 2.757 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.557 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mussel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mussel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mussel

Mussel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.