De Huizenmarkt in Onstwedde (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Onstwedde

Woningmarkt Onstwedde

Onstwedde is een plaats in de gemeente Stadskanaal. Deze plaats telt volgens het CBS 32.250 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onstwedde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 359.981 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 359.981
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Onstwedde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Onstwedde is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Onstwedde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Onstwedde

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onstwedde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Onstwedde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Onstwedde. Een eengezinswoning in Onstwedde komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Onstwedde

In Onstwedde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Onstwedde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Onstwedde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Onstwedde
Binnenring: Nederland

Onstwedde waar ligt dat?

Woningen te koop Onstwedde

Wil je een huis kopen in Onstwedde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Onstwedde . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Onstwedde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Onstwedde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Onstwedde. Zoek je huurwoning in Onstwedde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Onstwedde

Starterswoningen in Onstwedde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Onstwedde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Onstwedde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Onstwedde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Onstwedde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Onstwedde is 2.172 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.388 euro).

Leeftijden Onstwedde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Onstwedde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Onstwedde

Onstwedde bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.