logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Onstwedde

Begrijp de huizenprijzen in Onstwedde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Onstwedde

Onstwedde is een plaats in de gemeente Stadskanaal. Deze plaats telt volgens het CBS 32.135 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onstwedde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 371.336 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 371.336
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Onstwedde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Onstwedde is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Onstwedde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Onstwedde.

Woningen recent verkocht in Onstwedde

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onstwedde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Onstwedde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Onstwedde. Een eengezinswoning in Onstwedde komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Onstwedde

In Onstwedde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Onstwedde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Onstwedde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Onstwedde

Starterswoningen in Onstwedde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Onstwedde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Onstwedde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Onstwedde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Onstwedde

Wil je een huis kopen in Onstwedde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Onstwedde . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Onstwedde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Onstwedde.

Bekijk alle koopwoningen in Onstwedde. Zoek je huurwoning in Onstwedde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Onstwedde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Onstwedde is 2.192 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.172 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Onstwedde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Onstwedde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Onstwedde

Onstwedde bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.