Bouwlust en Vrederust in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bouwlust en Vrederust

Een eerste blik op Bouwlust en Vrederust

Bouwlust en Vrederust is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 28.635 inwoners. Momenteel staan er 36 woningen te koop en zijn er recent 99 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bouwlust en Vrederust. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 327.092 euro.

Woningen te koop 36
Woningen recent verkocht 99
Gemiddelde vraagprijs € 327.092
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bouwlust en Vrederust

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bouwlust en Vrederust is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bouwlust en Vrederust moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bouwlust en Vrederust.

Woningen recent verkocht in Bouwlust en Vrederust

Er zijn recent 99 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bouwlust en Vrederust. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bouwlust en Vrederust.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bouwlust en Vrederust. Een portiekflat in Bouwlust en Vrederust komt het meest (56%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bouwlust en Vrederust

In Bouwlust en Vrederust wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bouwlust en Vrederust

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bouwlust en Vrederust (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bouwlust en Vrederust
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bouwlust en Vrederust

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bouwlust en Vrederust vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bouwlust en Vrederust

Wil je een huis kopen in Bouwlust en Vrederust? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bouwlust en Vrederust . Er staan momenteel 36 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bouwlust en Vrederust alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bouwlust en Vrederust.

Zoek je huurwoning in Bouwlust en Vrederust? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bouwlust en Vrederust.

Huizenprijzen in Bouwlust en Vrederust

Starterswoningen in Bouwlust en Vrederust zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Bouwlust en Vrederust zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bouwlust en Vrederust zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bouwlust en Vrederust? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bouwlust en Vrederust

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bouwlust en Vrederust is 2.648 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.529 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bouwlust en Vrederust is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bouwlust en Vrederust

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bouwlust en Vrederust vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bouwlust en Vrederust

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bouwlust en Vrederust? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bouwlust en Vrederust

Venen, Oorden en Raden Zijden, Steden en Zichten Dreven en Gaarden De Uithof

Instellingen zijn opgeslagen