Alle woningmarktinfo Dreven en Gaarden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dreven en Gaarden

Een eerste blik op Dreven en Gaarden

Dreven en Gaarden is een buurt in de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 28.635 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreven en Gaarden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 315.209 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 315.209
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Dreven en Gaarden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dreven en Gaarden is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dreven en Gaarden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dreven en Gaarden.

Woningen recent verkocht in Dreven en Gaarden

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreven en Gaarden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dreven en Gaarden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dreven en Gaarden. Een portiekflat in Dreven en Gaarden komt het meest (61%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dreven en Gaarden

In Dreven en Gaarden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dreven en Gaarden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dreven en Gaarden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dreven en Gaarden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dreven en Gaarden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dreven en Gaarden vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Dreven en Gaarden

Wil je een huis kopen in Dreven en Gaarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dreven en Gaarden . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dreven en Gaarden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dreven en Gaarden.

Zoek je huurwoning in Dreven en Gaarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Dreven en Gaarden.

Huizenprijzen in Dreven en Gaarden

Starterswoningen in Dreven en Gaarden zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dreven en Gaarden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dreven en Gaarden zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dreven en Gaarden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dreven en Gaarden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dreven en Gaarden is 3.319 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.939 euro).

Leeftijden Dreven en Gaarden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dreven en Gaarden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dreven en Gaarden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dreven en Gaarden. De buurt zelf valt binnen de wijk Bouwlust en Vrederust in de gemeente 's-Gravenhage.

Venen, Oorden en Raden Zijden, Steden en Zichten Dreven en Gaarden De Uithof

Alle straten van Dreven en Gaarden

Dreven en Gaarden bestaat uit 37 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen