Alle woningmarktinfo Gemeente Roosendaal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Roosendaal

Een eerste blik op Roosendaal

Roosendaal is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 77.030 inwoners. Momenteel staan er 230 woningen te koop en zijn er recent 434 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roosendaal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 230
Woningen recent verkocht 434
Gemiddelde vraagprijs € 399.603
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Roosendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roosendaal is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roosendaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Roosendaal.

Woningen recent verkocht in Roosendaal

Er zijn recent 434 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roosendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roosendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roosendaal. Een eengezinswoning in Roosendaal komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roosendaal

In Roosendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Roosendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Roosendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Roosendaal
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Roosendaal

Wil je een huis kopen in Roosendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roosendaal . Er staan momenteel 230 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roosendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roosendaal.

Zoek je huurwoning in Roosendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Roosendaal.

Huizenprijzen in Roosendaal

Starterswoningen in Roosendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Roosendaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roosendaal zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Roosendaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Roosendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roosendaal is 2.826 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.530 euro).

Leeftijden Roosendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roosendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Roosendaal

De gemeente Roosendaal telt 6 plaatsen.

Heerle Moerstraten Nispen Roosendaal Wouw Wouwse Plantage

Alle wijken van Roosendaal

Roosendaal bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen