logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Roosendaal

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Roosendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Roosendaal

Roosendaal is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 77.613 inwoners. Momenteel staan er 131 woningen te koop en zijn er recent 347 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roosendaal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 256.392.

Woningen te koop 131
Woningen recent verkocht 347
Gemiddelde vraagprijs € 408.909
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 256.392
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Roosendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roosendaal is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roosendaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Roosendaal.

Woningen recent verkocht in Roosendaal

Er zijn recent 347 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roosendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roosendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roosendaal. Een eengezinswoning in Roosendaal komt het meest (60%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roosendaal

In Roosendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roosendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roosendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Roosendaal

Starterswoningen in gemeente Roosendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Roosendaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Roosendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Roosendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Roosendaal

Wil je een huis kopen in gemeente Roosendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Roosendaal . Er staan momenteel 131 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roosendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roosendaal.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Roosendaal. Zoek je huurwoning in gemeente Roosendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Roosendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roosendaal is 3.077 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.908 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Roosendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roosendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Roosendaal

De gemeente Roosendaal telt 6 plaatsen.

Heerle Moerstraten Nispen Roosendaal Wouw Wouwse Plantage

Wijken van Roosendaal

Roosendaal bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.