logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Moerstraten

Begrijp de huizenprijzen in Moerstraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Moerstraten

Moerstraten is een plaats in de gemeente Roosendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 77.613 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerstraten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 544.977 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 544.977
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Moerstraten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moerstraten is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moerstraten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Moerstraten.

Woningen recent verkocht in Moerstraten

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerstraten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moerstraten.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Moerstraten. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moerstraten. Een eengezinswoning in Moerstraten komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moerstraten

In Moerstraten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moerstraten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moerstraten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Moerstraten

Starterswoningen in Moerstraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moerstraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moerstraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Moerstraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Moerstraten

Wil je een huis kopen in Moerstraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moerstraten . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Moerstraten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moerstraten.

Bekijk alle koopwoningen in Moerstraten. Zoek je huurwoning in Moerstraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Moerstraten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moerstraten is 3.421 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.068 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Moerstraten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moerstraten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Moerstraten

Moerstraten bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.