De Huizenmarkt in Moerstraten (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Moerstraten

Woningmarkt Moerstraten

Moerstraten is een plaats in de gemeente Roosendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 77.030 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerstraten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 433.410 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 433.410
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Moerstraten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moerstraten is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moerstraten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Moerstraten.

Woningen recent verkocht in Moerstraten

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerstraten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moerstraten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moerstraten. Een eengezinswoning in Moerstraten komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moerstraten

In Moerstraten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moerstraten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moerstraten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Moerstraten
Binnenring: Nederland

Moerstraten waar ligt dat?

Woningen te koop Moerstraten

Wil je een huis kopen in Moerstraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moerstraten . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moerstraten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moerstraten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Moerstraten. Zoek je huurwoning in Moerstraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Moerstraten

Starterswoningen in Moerstraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moerstraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moerstraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Moerstraten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Moerstraten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moerstraten is 3.068 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.287 euro).

Leeftijden Moerstraten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moerstraten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Moerstraten

Moerstraten bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.