Wouw in de gemeente Roosendaal

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wouw

Een eerste blik op Wouw

Wouw is een plaats in de gemeente Roosendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 77.030 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Wouw. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 364.351 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 364.351
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Wouw

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wouw is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wouw kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wouw

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wouw. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wouw.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wouw. Een eengezinswoning in Wouw komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wouw

In Wouw wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wouw

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wouw (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wouw
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wouw

Wil je een huis kopen in Wouw? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wouw . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wouw alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wouw.

Zoek je huurwoning in Wouw? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wouw.

Huizenprijzen in Wouw

Starterswoningen in Wouw zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wouw zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wouw zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wouw? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wouw

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wouw is 2.448 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.345 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Wouw is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Wouw

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wouw vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wouw

Wouw bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen