Huizenmarkt Langdonk in Roosendaal (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Langdonk

Woningmarkt Langdonk

Langdonk is een wijk in de plaats Roosendaal binnen de gemeente Roosendaal. Deze wijk telt volgens het CBS 4.965 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langdonk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 323.021 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 323.021
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Langdonk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langdonk is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langdonk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langdonk.

Woningen recent verkocht in Langdonk

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langdonk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langdonk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langdonk. Een eengezinswoning in Langdonk komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langdonk

In Langdonk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langdonk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langdonk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Langdonk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Langdonk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Langdonk vergeleken met de Roosendaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Langdonk waar ligt dat?

Woningen te koop Langdonk

Wil je een huis kopen in Langdonk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langdonk . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langdonk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langdonk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Langdonk. Zoek je huurwoning in Langdonk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Langdonk

Starterswoningen in Langdonk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Langdonk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langdonk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langdonk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langdonk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langdonk is 2.789 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.471 euro).

Leeftijden Langdonk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langdonk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Langdonk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Langdonk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Langdonk

Bovendonk Langdonk-West Langdonk-Oost Vierhoeven