logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Roosendaal

Begrijp de huizenprijzen in Roosendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Roosendaal

Roosendaal is een plaats in de gemeente Roosendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 77.613 inwoners. Momenteel staan er 115 woningen te koop en zijn er recent 316 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roosendaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 394.175 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 115
Woningen recent verkocht 316
Gemiddelde vraagprijs € 394.175
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Roosendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roosendaal is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roosendaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Roosendaal.

Woningen recent verkocht in Roosendaal

Er zijn recent 316 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roosendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roosendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roosendaal. Een eengezinswoning in Roosendaal komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roosendaal

In Roosendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roosendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roosendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Roosendaal

Starterswoningen in Roosendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Roosendaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roosendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Roosendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Roosendaal

Wil je een huis kopen in Roosendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roosendaal . Er staan momenteel 115 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roosendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roosendaal.

Bekijk alle koopwoningen in Roosendaal. Zoek je huurwoning in Roosendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Roosendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roosendaal is 3.104 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.908 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Roosendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roosendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Roosendaal

Roosendaal bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.