Heerle in de gemeente Roosendaal

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Heerle

Een eerste blik op Heerle

Heerle is een plaats in de gemeente Roosendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 77.030 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Heerle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 445.076 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 445.076
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Heerle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heerle is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heerle kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heerle

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heerle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heerle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heerle. Een eengezinswoning in Heerle komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heerle

In Heerle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Heerle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Heerle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heerle
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Heerle

Wil je een huis kopen in Heerle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heerle . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heerle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heerle.

Zoek je huurwoning in Heerle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Heerle.

Huizenprijzen in Heerle

Starterswoningen in Heerle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heerle zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heerle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heerle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heerle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heerle is 2.712 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.699 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Heerle is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Heerle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heerle vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heerle

Heerle bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen