De Huizenmarkt in Heerle (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heerle

Woningmarkt Heerle

Heerle is een plaats in de gemeente Roosendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 77.030 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heerle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 482.666 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 482.666
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Heerle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heerle is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heerle kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heerle

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heerle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heerle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heerle. Een eengezinswoning in Heerle komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heerle

In Heerle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heerle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heerle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heerle
Binnenring: Nederland

Heerle waar ligt dat?

Woningen te koop Heerle

Wil je een huis kopen in Heerle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heerle . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heerle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heerle.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heerle. Zoek je huurwoning in Heerle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heerle

Starterswoningen in Heerle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heerle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heerle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heerle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heerle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heerle is 3.389 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.327 euro).

Leeftijden Heerle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heerle vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heerle

Heerle bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.