logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nispen

Begrijp de huizenprijzen in Nispen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nispen

Nispen is een plaats in de gemeente Roosendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 77.613 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nispen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 496.215 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 496.215
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Nispen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nispen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nispen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nispen.

Woningen recent verkocht in Nispen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nispen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nispen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nispen. Een eengezinswoning in Nispen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nispen

In Nispen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nispen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nispen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nispen

Starterswoningen in Nispen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nispen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nispen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nispen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nispen

Wil je een huis kopen in Nispen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nispen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nispen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nispen.

Bekijk alle koopwoningen in Nispen. Zoek je huurwoning in Nispen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nispen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nispen is 3.283 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.686 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nispen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nispen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nispen

Nispen bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.