De Huizenmarkt in Nispen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nispen

Woningmarkt Nispen

Nispen is een plaats in de gemeente Roosendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 77.030 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nispen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 473.643 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 473.643
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nispen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nispen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nispen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nispen.

Woningen recent verkocht in Nispen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nispen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nispen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nispen. Een eengezinswoning in Nispen komt het meest (77%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nispen

In Nispen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nispen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nispen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nispen
Binnenring: Nederland

Nispen waar ligt dat?

Woningen te koop Nispen

Wil je een huis kopen in Nispen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nispen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nispen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nispen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nispen. Zoek je huurwoning in Nispen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nispen

Starterswoningen in Nispen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nispen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nispen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nispen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nispen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nispen is 2.764 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.892 euro).

Leeftijden Nispen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nispen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nispen

Nispen bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.