Nispen in de gemeente Roosendaal

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nispen

Een eerste blik op Nispen

Nispen is een plaats in de gemeente Roosendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 77.030 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nispen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 405.793 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 405.793
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nispen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nispen is 38 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Nispen kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nispen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nispen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nispen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nispen. Een eengezinswoning in Nispen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nispen

In Nispen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nispen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nispen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nispen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Nispen

Wil je een huis kopen in Nispen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nispen. Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nispen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nispen.

Huizenprijzen in Nispen

Starterswoningen in Nispen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nispen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nispen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nispen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nispen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nispen is 2.322 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.138 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nispen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Nispen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nispen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nispen

Nispen bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen