Huizenmarkt Groot Kroeven in Roosendaal (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Groot Kroeven

Woningmarkt Groot Kroeven

Groot Kroeven is een wijk in de plaats Roosendaal binnen de gemeente Roosendaal. Deze wijk telt volgens het CBS 11.205 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groot Kroeven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 329.692 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 52
Gemiddelde vraagprijs € 329.692
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Groot Kroeven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groot Kroeven is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groot Kroeven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Groot Kroeven.

Woningen recent verkocht in Groot Kroeven

Er zijn recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groot Kroeven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groot Kroeven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groot Kroeven. Een eengezinswoning in Groot Kroeven komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groot Kroeven

In Groot Kroeven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groot Kroeven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groot Kroeven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Groot Kroeven
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Groot Kroeven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Groot Kroeven vergeleken met de Roosendaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Groot Kroeven waar ligt dat?

Woningen te koop Groot Kroeven

Wil je een huis kopen in Groot Kroeven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groot Kroeven . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groot Kroeven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groot Kroeven.

Bekijk hier alle koopwoningen in Groot Kroeven. Zoek je huurwoning in Groot Kroeven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Groot Kroeven

Starterswoningen in Groot Kroeven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Groot Kroeven zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groot Kroeven zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Groot Kroeven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Groot Kroeven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groot Kroeven is 2.587 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.431 euro).

Leeftijden Groot Kroeven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groot Kroeven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Groot Kroeven

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Groot Kroeven? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Groot Kroeven

Kroeven-Noordwest Kroeven-Noordoost Kroeven-Zuidwest Kroeven-Zuidoost Minnebeek-Watermolen De Krogten Borteldonk