Van Hogendorplaan-West

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Van Hogendorplaan-West

Een eerste blik op Van Hogendorplaan-West

Van Hogendorplaan-West is een buurt in de gemeente Oss. Deze buurt telt volgens het CBS 13.090 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Van Hogendorplaan-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 282.805 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 282.805
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Van Hogendorplaan-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Van Hogendorplaan-West is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Van Hogendorplaan-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Van Hogendorplaan-West.

Woningen recent verkocht in Van Hogendorplaan-West

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Van Hogendorplaan-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Van Hogendorplaan-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Van Hogendorplaan-West. Een eengezinswoning in Van Hogendorplaan-West komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Van Hogendorplaan-West

In Van Hogendorplaan-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Van Hogendorplaan-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Van Hogendorplaan-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Van Hogendorplaan-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Van Hogendorplaan-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Van Hogendorplaan-West vergeleken met de Oss en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Van Hogendorplaan-West

Wil je een huis kopen in Van Hogendorplaan-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Van Hogendorplaan-West. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Van Hogendorplaan-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Van Hogendorplaan-West.

Huizenprijzen in Van Hogendorplaan-West

Starterswoningen in Van Hogendorplaan-West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Van Hogendorplaan-West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Van Hogendorplaan-West zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Van Hogendorplaan-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Van Hogendorplaan-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Van Hogendorplaan-West is 1.987 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Van Hogendorplaan-West is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Van Hogendorplaan-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Van Hogendorplaan-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Van Hogendorplaan-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Van Hogendorplaan-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Ruwaard in de gemeente Oss.

Staatsliedenbuurt Van Hogendorplaan-West Dichtersbuurt Wagenaarstraat en omgeving Vondellaan-Zuid Euterpelaan-Noord Beethovengaarde en Lisztgaarde Witte Hoef Het Woud De Elzen

Alle straten van Van Hogendorplaan-West

Van Hogendorplaan-West bestaat uit 35 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen