De Elzen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Elzen

Een eerste blik op De Elzen

De Elzen is een buurt in de gemeente Oss. Deze buurt telt volgens het CBS 13.090 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Elzen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 563.983 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 563.983
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in De Elzen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Elzen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Elzen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Elzen.

Woningen recent verkocht in De Elzen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Elzen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Elzen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Elzen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Elzen. Een bungalow in De Elzen komt het meest (86%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Elzen

In De Elzen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Elzen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Elzen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Elzen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Elzen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Elzen vergeleken met de Oss en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in De Elzen

Wil je een huis kopen in De Elzen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Elzen. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Elzen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Elzen.

Huizenprijzen in De Elzen

Starterswoningen in De Elzen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Elzen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Elzen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Elzen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Elzen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Elzen is 3.557 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Elzen is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Elzen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Elzen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Elzen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Elzen. De buurt zelf valt binnen de wijk Ruwaard in de gemeente Oss.

Staatsliedenbuurt Van Hogendorplaan-West Dichtersbuurt Wagenaarstraat en omgeving Vondellaan-Zuid Euterpelaan-Noord Beethovengaarde en Lisztgaarde Witte Hoef Het Woud De Elzen

Alle straten van De Elzen

De Elzen bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen