Wagenaarstraat en omgeving

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wagenaarstraat en omgeving

Een eerste blik op Wagenaarstraat en omgeving

Wagenaarstraat en omgeving is een buurt in de gemeente Oss. Deze buurt telt volgens het CBS 13.090 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Wagenaarstraat en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 217.777 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 217.777
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Wagenaarstraat en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wagenaarstraat en omgeving is 33 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Wagenaarstraat en omgeving kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wagenaarstraat en omgeving

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wagenaarstraat en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wagenaarstraat en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wagenaarstraat en omgeving. Een eengezinswoning in Wagenaarstraat en omgeving komt het meest (55%) voor. Daarna komt een galerijflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wagenaarstraat en omgeving

In Wagenaarstraat en omgeving wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wagenaarstraat en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wagenaarstraat en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wagenaarstraat en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Wagenaarstraat en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wagenaarstraat en omgeving vergeleken met de Oss en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Wagenaarstraat en omgeving

Wil je een huis kopen in Wagenaarstraat en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wagenaarstraat en omgeving. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wagenaarstraat en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wagenaarstraat en omgeving.

Huizenprijzen in Wagenaarstraat en omgeving

Starterswoningen in Wagenaarstraat en omgeving zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Wagenaarstraat en omgeving zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wagenaarstraat en omgeving zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wagenaarstraat en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wagenaarstraat en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wagenaarstraat en omgeving is 1.730 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.560 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Wagenaarstraat en omgeving is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Wagenaarstraat en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wagenaarstraat en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wagenaarstraat en omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wagenaarstraat en omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Ruwaard in de gemeente Oss.

Staatsliedenbuurt Van Hogendorplaan-West Dichtersbuurt Wagenaarstraat en omgeving Vondellaan-Zuid Euterpelaan-Noord Beethovengaarde en Lisztgaarde Witte Hoef Het Woud De Elzen

Alle straten van Wagenaarstraat en omgeving

Wagenaarstraat en omgeving bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen