Dichtersbuurt

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dichtersbuurt

Een eerste blik op Dichtersbuurt

Dichtersbuurt is een buurt in de gemeente Oss. Deze buurt telt volgens het CBS 13.090 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Dichtersbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 270.285 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 270.285
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Dichtersbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dichtersbuurt is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dichtersbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dichtersbuurt.

Woningen recent verkocht in Dichtersbuurt

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dichtersbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dichtersbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dichtersbuurt. Een bovenwoning in Dichtersbuurt komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dichtersbuurt

In Dichtersbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dichtersbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dichtersbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dichtersbuurt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dichtersbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dichtersbuurt vergeleken met de Oss en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Dichtersbuurt

Wil je een huis kopen in Dichtersbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dichtersbuurt. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Dichtersbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dichtersbuurt.

Huizenprijzen in Dichtersbuurt

Starterswoningen in Dichtersbuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dichtersbuurt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dichtersbuurt zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dichtersbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dichtersbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dichtersbuurt is 2.990 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.720 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Dichtersbuurt is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Dichtersbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dichtersbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dichtersbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dichtersbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Ruwaard in de gemeente Oss.

Staatsliedenbuurt Van Hogendorplaan-West Dichtersbuurt Wagenaarstraat en omgeving Vondellaan-Zuid Euterpelaan-Noord Beethovengaarde en Lisztgaarde Witte Hoef Het Woud De Elzen

Alle straten van Dichtersbuurt

Dichtersbuurt bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen