De Huizenmarkt gemeente Moerdijk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Moerdijk

Woningmarkt Moerdijk

Moerdijk is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 34.780 inwoners. Momenteel staan er 146 woningen te koop en zijn er recent 192 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerdijk. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 146
Woningen recent verkocht 192
Gemiddelde vraagprijs € 423.593
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Moerdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moerdijk is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moerdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Moerdijk.

Woningen recent verkocht in Moerdijk

Er zijn recent 192 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moerdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moerdijk. Een eengezinswoning in Moerdijk komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moerdijk

In Moerdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moerdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moerdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Moerdijk
Binnenring: Nederland

Moerdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Moerdijk

Wil je een huis kopen in Moerdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moerdijk . Er staan momenteel 146 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moerdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moerdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Moerdijk. Zoek je huurwoning in Moerdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Moerdijk

Starterswoningen in Moerdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moerdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moerdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Moerdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Moerdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moerdijk is 3.068 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.740 euro).

Leeftijden Moerdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moerdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Moerdijk

De gemeente Moerdijk telt 11 plaatsen.

Fijnaart Heijningen Klundert Langeweg Moerdijk Noordhoek Oudemolen Standdaarbuiten Willemstad Zevenbergen Zevenbergschen Hoek

Alle wijken van Moerdijk

Moerdijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.