Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Moerdijk

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Moerdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Moerdijk

Moerdijk is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 34.780 inwoners. Momenteel staan er 68 woningen te koop en zijn er recent 176 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerdijk. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 277.187.

Woningen te koop 68
Woningen recent verkocht 176
Gemiddelde vraagprijs € 434.367
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 277.187
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Moerdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moerdijk is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moerdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Moerdijk.

Woningen recent verkocht in Moerdijk

Er zijn recent 176 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moerdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moerdijk. Een eengezinswoning in Moerdijk komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moerdijk

In Moerdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moerdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moerdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Moerdijk

Starterswoningen in gemeente Moerdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Moerdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Moerdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Moerdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Moerdijk

Wil je een huis kopen in gemeente Moerdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Moerdijk . Er staan momenteel 68 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moerdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moerdijk.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Moerdijk. Zoek je huurwoning in gemeente Moerdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Moerdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moerdijk is 3.059 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.074 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Moerdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moerdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Moerdijk

De gemeente Moerdijk telt 11 plaatsen.

Fijnaart Heijningen Klundert Langeweg Moerdijk Noordhoek Oudemolen Standdaarbuiten Willemstad Zevenbergen Zevenbergschen Hoek

Wijken van Moerdijk

Moerdijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.