De Huizenmarkt in Moerdijk (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Moerdijk

Woningmarkt Moerdijk

Moerdijk is een plaats in de gemeente Moerdijk. Deze plaats telt volgens het CBS 34.780 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 462.007 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 462.007
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Moerdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moerdijk is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moerdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Moerdijk

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moerdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moerdijk. Een eengezinswoning in Moerdijk komt het meest (77%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moerdijk

In Moerdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moerdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moerdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Moerdijk
Binnenring: Nederland

Moerdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Moerdijk

Wil je een huis kopen in Moerdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moerdijk . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moerdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moerdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Moerdijk. Zoek je huurwoning in Moerdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Moerdijk

Starterswoningen in Moerdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moerdijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moerdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Moerdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Moerdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moerdijk is 2.950 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.899 euro).

Leeftijden Moerdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moerdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Moerdijk

Moerdijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.