logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Moerdijk

Begrijp de huizenprijzen in Moerdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Moerdijk

Moerdijk is een plaats in de gemeente Moerdijk. Deze plaats telt volgens het CBS 37.711 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 463.718 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 463.718
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Moerdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moerdijk is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moerdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Moerdijk

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moerdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moerdijk. Een eengezinswoning in Moerdijk komt het meest (77%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moerdijk

In Moerdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moerdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moerdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Moerdijk

Starterswoningen in Moerdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moerdijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moerdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Moerdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Moerdijk

Wil je een huis kopen in Moerdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moerdijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moerdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moerdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Moerdijk. Zoek je huurwoning in Moerdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Moerdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moerdijk is 3.847 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.090 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Moerdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moerdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Moerdijk

Moerdijk bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.