Noordhoek in de gemeente Moerdijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Noordhoek

Een eerste blik op Noordhoek

Noordhoek is een plaats in de gemeente Moerdijk. Deze plaats telt volgens het CBS 34.780 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Noordhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 370.238 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 370.238
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Noordhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordhoek is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordhoek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordhoek

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordhoek. Een eengezinswoning in Noordhoek komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordhoek

In Noordhoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Noordhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Noordhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordhoek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Noordhoek

Wil je een huis kopen in Noordhoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordhoek. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordhoek.

Huizenprijzen in Noordhoek

Starterswoningen in Noordhoek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordhoek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordhoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordhoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordhoek is 2.254 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.209 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Noordhoek is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Noordhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noordhoek

Noordhoek bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen