Huizenprijzen en de huizenmarkt in Noordhoek

Begrijp de huizenprijzen in Noordhoek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordhoek

Noordhoek is een plaats in de gemeente Moerdijk. Deze plaats telt volgens het CBS 34.780 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 499.830 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 499.830
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Noordhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordhoek is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordhoek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordhoek

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordhoek. Een eengezinswoning in Noordhoek komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordhoek

In Noordhoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noordhoek

Starterswoningen in Noordhoek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noordhoek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordhoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordhoek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordhoek

Wil je een huis kopen in Noordhoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordhoek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordhoek.

Bekijk alle koopwoningen in Noordhoek. Zoek je huurwoning in Noordhoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordhoek is 3.266 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.045 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Noordhoek

Noordhoek bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.