Huizenprijzen en de huizenmarkt Helwijk in Oudemolen

Begrijp de huizenprijzen in Helwijk Moerdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Helwijk Moerdijk

Helwijk is een wijk in de plaats Oudemolen binnen de gemeente Moerdijk. Deze wijk telt volgens het CBS 875 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 419.272 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 419.272
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Helwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Helwijk is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Helwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Helwijk.

Woningen recent verkocht in Helwijk

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Helwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Helwijk. Een eengezinswoning in Helwijk komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Helwijk

In Helwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Helwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Helwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Helwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Helwijk vergeleken met de Moerdijk en Nederland.

Huizenprijzen in Helwijk Moerdijk

Starterswoningen in Helwijk Moerdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Helwijk Moerdijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Helwijk Moerdijk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Helwijk Moerdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Helwijk Moerdijk

Wil je een huis kopen in Helwijk Moerdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Helwijk Moerdijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Helwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Helwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Helwijk Moerdijk. Zoek je huurwoning in Helwijk Moerdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Helwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Helwijk is 3.237 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.326 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Helwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Helwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Helwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Helwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Helwijk

Helwijk Verspreide huizen Helwijk