De Huizenmarkt in Fijnaart (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Fijnaart

Woningmarkt Fijnaart

Fijnaart is een plaats in de gemeente Moerdijk. Deze plaats telt volgens het CBS 34.780 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fijnaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 390.474 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 390.474
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Fijnaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Fijnaart is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Fijnaart moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Fijnaart.

Woningen recent verkocht in Fijnaart

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fijnaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Fijnaart.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Fijnaart. Een eengezinswoning in Fijnaart komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Fijnaart

In Fijnaart wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Fijnaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Fijnaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Fijnaart
Binnenring: Nederland

Fijnaart waar ligt dat?

Woningen te koop Fijnaart

Wil je een huis kopen in Fijnaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Fijnaart . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Fijnaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Fijnaart.

Bekijk hier alle koopwoningen in Fijnaart. Zoek je huurwoning in Fijnaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Fijnaart

Starterswoningen in Fijnaart zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Fijnaart zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Fijnaart zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Fijnaart? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Fijnaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Fijnaart is 2.893 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.683 euro).

Leeftijden Fijnaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Fijnaart vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Fijnaart

Fijnaart bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.