Fijnaart in de gemeente Moerdijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Fijnaart

Een eerste blik op Fijnaart

Fijnaart is een plaats in de gemeente Moerdijk. Deze plaats telt volgens het CBS 34.780 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Fijnaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 411.905 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 411.905
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Fijnaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Fijnaart is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Fijnaart kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Fijnaart

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fijnaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Fijnaart.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Fijnaart. Een eengezinswoning in Fijnaart komt het meest (88%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Fijnaart

In Fijnaart wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Fijnaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Fijnaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Fijnaart
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Fijnaart

Wil je een huis kopen in Fijnaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Fijnaart . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Fijnaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Fijnaart.

Zoek je huurwoning in Fijnaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Fijnaart.

Huizenprijzen in Fijnaart

Starterswoningen in Fijnaart zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Fijnaart zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Fijnaart zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Fijnaart? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Fijnaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Fijnaart is 2.426 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.185 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Fijnaart is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Fijnaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Fijnaart vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Fijnaart

Fijnaart bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen