Huizenprijzen en de huizenmarkt in Langeweg

Begrijp de huizenprijzen in Langeweg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Langeweg

Langeweg is een plaats in de gemeente Moerdijk. Deze plaats telt volgens het CBS 34.780 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langeweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 409.258 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 409.258
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Langeweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langeweg is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langeweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langeweg.

Woningen recent verkocht in Langeweg

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langeweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langeweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langeweg. Een eengezinswoning in Langeweg komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langeweg

In Langeweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langeweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langeweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Langeweg

Starterswoningen in Langeweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langeweg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langeweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Langeweg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Langeweg

Wil je een huis kopen in Langeweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langeweg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Langeweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langeweg.

Bekijk alle koopwoningen in Langeweg. Zoek je huurwoning in Langeweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Langeweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langeweg is 2.677 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.122 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Langeweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langeweg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Langeweg

Langeweg bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.