Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heijningen

Begrijp de huizenprijzen in Heijningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heijningen

Heijningen is een plaats in de gemeente Moerdijk. Deze plaats telt volgens het CBS 34.780 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 621.543 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 621.543
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Heijningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heijningen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heijningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heijningen.

Woningen recent verkocht in Heijningen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heijningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heijningen. Een eengezinswoning in Heijningen komt het meest (84%) voor. Daarna komt een landhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heijningen

In Heijningen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heijningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heijningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heijningen

Starterswoningen in Heijningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heijningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heijningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heijningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heijningen

Wil je een huis kopen in Heijningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heijningen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heijningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heijningen.

Bekijk alle koopwoningen in Heijningen. Zoek je huurwoning in Heijningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heijningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heijningen is 3.409 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.029 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heijningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heijningen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heijningen

Heijningen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.