Huizenmarkt Stadshart-Zuid in Hoogezand (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stadshart-Zuid

Woningmarkt Stadshart-Zuid

Stadshart-Zuid is een buurt in de wijk Kalkwijk en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.145 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadshart-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 331.111 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 331.111
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Stadshart-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stadshart-Zuid is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stadshart-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stadshart-Zuid.

Woningen recent verkocht in Stadshart-Zuid

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadshart-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stadshart-Zuid.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Stadshart-Zuid. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stadshart-Zuid. Een portiekflat in Stadshart-Zuid komt het meest (92%) voor. Daarna komt een galerijflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stadshart-Zuid

In Stadshart-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stadshart-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stadshart-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stadshart-Zuid
Binnenring: Nederland

Stadshart-Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop Stadshart-Zuid

Wil je een huis kopen in Stadshart-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stadshart-Zuid . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stadshart-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stadshart-Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stadshart-Zuid. Zoek je huurwoning in Stadshart-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stadshart-Zuid

Starterswoningen in Stadshart-Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stadshart-Zuid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stadshart-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stadshart-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stadshart-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stadshart-Zuid is 2.327 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.364 euro).

Leeftijden Stadshart-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stadshart-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Stadshart-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Stadshart-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Kalkwijk in de gemeente Midden-Groningen.

Stadshart-Zuid Zuiderpark De Dreven De Vosholen-West Kalkwijk-Noord Kalkwijk-Zuid

Alle straten van Stadshart-Zuid

Stadshart-Zuid bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.