Huizenmarkt De Vosholen-West in Hoogezand (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Vosholen-West

Woningmarkt De Vosholen-West

De Vosholen-West is een buurt in de wijk Kalkwijk en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.145 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Vosholen-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 305.159 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 305.159
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in De Vosholen-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Vosholen-West is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Vosholen-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Vosholen-West.

Woningen recent verkocht in De Vosholen-West

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Vosholen-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Vosholen-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Vosholen-West. Een eengezinswoning in De Vosholen-West komt het meest (90%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Vosholen-West

In De Vosholen-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Vosholen-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Vosholen-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Vosholen-West
Binnenring: Nederland

De Vosholen-West waar ligt dat?

Woningen te koop De Vosholen-West

Wil je een huis kopen in De Vosholen-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Vosholen-West . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Vosholen-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Vosholen-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Vosholen-West. Zoek je huurwoning in De Vosholen-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Vosholen-West

Starterswoningen in De Vosholen-West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Vosholen-West zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Vosholen-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Vosholen-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Vosholen-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Vosholen-West is 2.824 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.254 euro).

Leeftijden De Vosholen-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Vosholen-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Vosholen-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Vosholen-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Kalkwijk in de gemeente Midden-Groningen.

Stadshart-Zuid Zuiderpark De Dreven De Vosholen-West Kalkwijk-Noord Kalkwijk-Zuid

Alle straten van De Vosholen-West

De Vosholen-West bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.