Huizenmarkt Kalkwijk-Zuid in Hoogezand (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kalkwijk-Zuid

Woningmarkt Kalkwijk-Zuid

Kalkwijk-Zuid is een buurt in de wijk Kalkwijk en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.145 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kalkwijk-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 640.384 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 640.384
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kalkwijk-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kalkwijk-Zuid is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kalkwijk-Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kalkwijk-Zuid

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kalkwijk-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kalkwijk-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kalkwijk-Zuid. Een woonboerderij in Kalkwijk-Zuid komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kalkwijk-Zuid

In Kalkwijk-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kalkwijk-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kalkwijk-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kalkwijk-Zuid
Binnenring: Nederland

Kalkwijk-Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop Kalkwijk-Zuid

Wil je een huis kopen in Kalkwijk-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kalkwijk-Zuid . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kalkwijk-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kalkwijk-Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kalkwijk-Zuid. Zoek je huurwoning in Kalkwijk-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kalkwijk-Zuid

Starterswoningen in Kalkwijk-Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kalkwijk-Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kalkwijk-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kalkwijk-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kalkwijk-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kalkwijk-Zuid is 3.086 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.892 euro).

Leeftijden Kalkwijk-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kalkwijk-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kalkwijk-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kalkwijk-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Kalkwijk in de gemeente Midden-Groningen.

Stadshart-Zuid Zuiderpark De Dreven De Vosholen-West Kalkwijk-Noord Kalkwijk-Zuid

Alle straten van Kalkwijk-Zuid

Kalkwijk-Zuid bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.