Huizenmarkt Zuiderpark in Hoogezand (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zuiderpark

Woningmarkt Zuiderpark

Zuiderpark is een buurt in de wijk Kalkwijk en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.145 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuiderpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 367.615 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 367.615
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Zuiderpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuiderpark is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuiderpark moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuiderpark.

Woningen recent verkocht in Zuiderpark

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuiderpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuiderpark.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuiderpark. Een eengezinswoning in Zuiderpark komt het meest (60%) voor. Daarna komt een bungalow met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuiderpark

In Zuiderpark wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuiderpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuiderpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuiderpark
Binnenring: Nederland

Zuiderpark waar ligt dat?

Woningen te koop Zuiderpark

Wil je een huis kopen in Zuiderpark? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuiderpark . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuiderpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuiderpark.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zuiderpark. Zoek je huurwoning in Zuiderpark? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zuiderpark

Starterswoningen in Zuiderpark zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuiderpark zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuiderpark zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuiderpark? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuiderpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuiderpark is 2.822 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.311 euro).

Leeftijden Zuiderpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuiderpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuiderpark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuiderpark. De buurt zelf valt binnen de wijk Kalkwijk in de gemeente Midden-Groningen.

Stadshart-Zuid Zuiderpark De Dreven De Vosholen-West Kalkwijk-Noord Kalkwijk-Zuid

Alle straten van Zuiderpark

Zuiderpark bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.