Huizenmarkt Kalkwijk-Noord in Hoogezand (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kalkwijk-Noord

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Kalkwijk-Noord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kalkwijk-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kalkwijk-Noord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kalkwijk-Noord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kalkwijk-Noord

In Kalkwijk-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kalkwijk-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kalkwijk-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kalkwijk-Noord
Binnenring: Nederland

Kalkwijk-Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Kalkwijk-Noord

Wil je een huis kopen in Kalkwijk-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kalkwijk-Noord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kalkwijk-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kalkwijk-Noord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kalkwijk-Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kalkwijk-Noord. Zoek je huurwoning in Kalkwijk-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Kalkwijk-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kalkwijk-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kalkwijk-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kalkwijk-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Kalkwijk in de gemeente Midden-Groningen.

Stadshart-Zuid Zuiderpark De Dreven De Vosholen-West Kalkwijk-Noord Kalkwijk-Zuid

Alle straten van Kalkwijk-Noord

Kalkwijk-Noord bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.