Huizenmarkt Martenshoek en Industriegebied Martenshoek in Hoogezand (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

Woningmarkt Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

Martenshoek en Industriegebied Martenshoek is een buurt in de wijk Foxham en Hoogezand-Noord en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 6.925 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 241.245 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 241.245
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek.

Woningen recent verkocht in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Martenshoek en Industriegebied Martenshoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek. Een eengezinswoning in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek komt het meest (41%) voor. Daarna komt een galerijflat met 41% het meest voor.

Gezinssamenstelling Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

In Martenshoek en Industriegebied Martenshoek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Martenshoek en Industriegebied Martenshoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Martenshoek en Industriegebied Martenshoek
Binnenring: Nederland

Martenshoek en Industriegebied Martenshoek waar ligt dat?

Woningen te koop Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

Wil je een huis kopen in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek. Zoek je huurwoning in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

Starterswoningen in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek is 2.592 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.999 euro).

Leeftijden Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Martenshoek en Industriegebied Martenshoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Martenshoek en Industriegebied Martenshoek. De buurt zelf valt binnen de wijk Foxham en Hoogezand-Noord in de gemeente Midden-Groningen.

Noorderpark Westerpark Beukemabuurt Oosterpark Martenshoek en Industriegebied Martenshoek Stadshart-Noord Industriegebied Martenshoek

Alle straten van Martenshoek en Industriegebied Martenshoek

Martenshoek en Industriegebied Martenshoek bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.