Huizenmarkt Beukemabuurt in Hoogezand (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beukemabuurt

Woningmarkt Beukemabuurt

Beukemabuurt is een buurt in de wijk Foxham en Hoogezand-Noord en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 6.925 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beukemabuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 196.847 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 196.847
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Beukemabuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beukemabuurt is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beukemabuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beukemabuurt.

Woningen recent verkocht in Beukemabuurt

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beukemabuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beukemabuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beukemabuurt. Een eengezinswoning in Beukemabuurt komt het meest (60%) voor. Daarna komt een galerijflat met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beukemabuurt

In Beukemabuurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beukemabuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beukemabuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beukemabuurt
Binnenring: Nederland

Beukemabuurt waar ligt dat?

Woningen te koop Beukemabuurt

Wil je een huis kopen in Beukemabuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beukemabuurt . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Beukemabuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beukemabuurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beukemabuurt. Zoek je huurwoning in Beukemabuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beukemabuurt

Starterswoningen in Beukemabuurt zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Beukemabuurt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beukemabuurt zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beukemabuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beukemabuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beukemabuurt is 2.243 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.757 euro).

Leeftijden Beukemabuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beukemabuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Beukemabuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Beukemabuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Foxham en Hoogezand-Noord in de gemeente Midden-Groningen.

Noorderpark Westerpark Beukemabuurt Oosterpark Martenshoek en Industriegebied Martenshoek Stadshart-Noord Industriegebied Martenshoek

Alle straten van Beukemabuurt

Beukemabuurt bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.