Huizenmarkt Oosterpark in Hoogezand (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterpark

Woningmarkt Oosterpark

Oosterpark is een buurt in de wijk Foxham en Hoogezand-Noord en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 6.925 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 308.209 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 308.209
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Oosterpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterpark is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterpark kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterpark

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterpark.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterpark. Een eengezinswoning in Oosterpark komt het meest (50%) voor. Daarna komt een herenhuis met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterpark

In Oosterpark wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterpark
Binnenring: Nederland

Oosterpark waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterpark

Wil je een huis kopen in Oosterpark? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterpark . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterpark.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterpark. Zoek je huurwoning in Oosterpark? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterpark

Starterswoningen in Oosterpark zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterpark zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterpark zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterpark? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterpark is 2.430 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.869 euro).

Leeftijden Oosterpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oosterpark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oosterpark. De buurt zelf valt binnen de wijk Foxham en Hoogezand-Noord in de gemeente Midden-Groningen.

Noorderpark Westerpark Beukemabuurt Oosterpark Martenshoek en Industriegebied Martenshoek Stadshart-Noord Industriegebied Martenshoek

Alle straten van Oosterpark

Oosterpark bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.