Huizenmarkt Westerpark in Hoogezand (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Westerpark

Woningmarkt Westerpark

Westerpark is een buurt in de wijk Foxham en Hoogezand-Noord en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 6.925 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 242.901 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 242.901
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Westerpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westerpark is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westerpark moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westerpark.

Woningen recent verkocht in Westerpark

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westerpark.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westerpark. Een eengezinswoning in Westerpark komt het meest (45%) voor. Daarna komt een portiekflat met 41% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westerpark

In Westerpark wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Westerpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Westerpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westerpark
Binnenring: Nederland

Westerpark waar ligt dat?

Woningen te koop Westerpark

Wil je een huis kopen in Westerpark? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westerpark . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westerpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westerpark.

Bekijk hier alle koopwoningen in Westerpark. Zoek je huurwoning in Westerpark? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Westerpark

Starterswoningen in Westerpark zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Westerpark zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westerpark zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westerpark? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westerpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westerpark is 2.314 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.072 euro).

Leeftijden Westerpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westerpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Westerpark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Westerpark. De buurt zelf valt binnen de wijk Foxham en Hoogezand-Noord in de gemeente Midden-Groningen.

Noorderpark Westerpark Beukemabuurt Oosterpark Martenshoek en Industriegebied Martenshoek Stadshart-Noord Industriegebied Martenshoek

Alle straten van Westerpark

Westerpark bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.