Huizenmarkt Industriegebied Martenshoek in Hoogezand (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Industriegebied Martenshoek

Woningmarkt Industriegebied Martenshoek

Industriegebied Martenshoek is een buurt in de wijk Foxham en Hoogezand-Noord en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 6.925 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industriegebied Martenshoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 273.690 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 273.690
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Industriegebied Martenshoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Industriegebied Martenshoek is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Industriegebied Martenshoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Industriegebied Martenshoek.

Woningen recent verkocht in Industriegebied Martenshoek

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industriegebied Martenshoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Industriegebied Martenshoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Industriegebied Martenshoek. Een eengezinswoning in Industriegebied Martenshoek komt het meest (97%) voor. Daarna komt een bungalow met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Industriegebied Martenshoek

In Industriegebied Martenshoek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Industriegebied Martenshoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Industriegebied Martenshoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Industriegebied Martenshoek
Binnenring: Nederland

Industriegebied Martenshoek waar ligt dat?

Woningen te koop Industriegebied Martenshoek

Wil je een huis kopen in Industriegebied Martenshoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Industriegebied Martenshoek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Industriegebied Martenshoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Industriegebied Martenshoek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Industriegebied Martenshoek. Zoek je huurwoning in Industriegebied Martenshoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Industriegebied Martenshoek

Starterswoningen in Industriegebied Martenshoek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Industriegebied Martenshoek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Industriegebied Martenshoek zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Industriegebied Martenshoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Industriegebied Martenshoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Industriegebied Martenshoek is 2.394 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.457 euro).

Leeftijden Industriegebied Martenshoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Industriegebied Martenshoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Industriegebied Martenshoek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Industriegebied Martenshoek. De buurt zelf valt binnen de wijk Foxham en Hoogezand-Noord in de gemeente Midden-Groningen.

Noorderpark Westerpark Beukemabuurt Oosterpark Martenshoek en Industriegebied Martenshoek Stadshart-Noord Industriegebied Martenshoek

Alle straten van Industriegebied Martenshoek

Industriegebied Martenshoek bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.