Huizenmarkt Hora Siccamastraat en omgeving in Hoogezand (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hora Siccamastraat

Woningmarkt Hora Siccamastraat

Hora Siccamastraat is een straat in de plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hora Siccamastraat in Hoogezand. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 264.164
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Hora Siccamastraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hora Siccamastraat is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hora Siccamastraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hora Siccamastraat.

Woningen recent verkocht in Hora Siccamastraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hora Siccamastraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hora Siccamastraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hora Siccamastraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hora Siccamastraat

In Hora Siccamastraat wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hora Siccamastraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hora Siccamastraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hora Siccamastraat
Binnenring: Nederland

Hora Siccamastraat waar ligt dat?

Woningen te koop Hora Siccamastraat

Wil je een huis kopen in Hora Siccamastraat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hora Siccamastraat . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hora Siccamastraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hora Siccamastraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hora Siccamastraat.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hora Siccamastraat. Zoek je huurwoning in Hora Siccamastraat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hora Siccamastraat

Starterswoningen in Hora Siccamastraat zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hora Siccamastraat zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hora Siccamastraat zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hora Siccamastraat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hora Siccamastraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hora Siccamastraat is 2.829 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.069 euro).

Leeftijden Hora Siccamastraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hora Siccamastraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Hora Siccamastraat in Hoogezand

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Hora Siccamastraat te Hoogezand.

Adres Postcode Status
Hora Siccamastraat 4 9601 KK Niet beschikbaar